Hirdetés

Doctor Strange - ez biztosan kimaradt a filmből

|

Scott Derrickson rendező jóvoltából megtudtuk, hogy egy remek visszaemlékezős jelenet bizony a vágószoba padlóján végezte.

Hirdetés

Tegnaptól végre hazánkban is látható a Marvel Studios legújabb varázslatos kalandja, a Doctor Strange (kritikánkat itt találjátok) a zseniális Benedict Cumberbatch főszereplésével. A nemzetközi nyitány sem kis elégedettséget válthat ki a stúdióból, de a vízválasztó számok ezen a hétvégén fognak születni, hiszen az Egyesült Államokban csak ma startolt el a produkció. Persze még most is zajlanak különböző konferenciák és az egyik ilyenen Scott Derrickson rendező egy fontos jelentről beszélt, ami sajnos nem került bele a végső vágásba. Ezt közvetlenül a képregényekből emelték át és reményei szerint láthatjuk majd a Blu-ray és DVD kiadás extrái között. 

Hirdetés

A szóban forgó jelenetről a Collidernek nyilatkozott Derrickson, amellyel a címszereplő múltjába nyerhettünk volna egy igencsak érdekes betekintést, ráadásul komoly magyarázatot adva arra, miért is lett elsősorban Stephen Strange-ből orvos. Nézzük hát meg, hogy mit mondott a rendező pontosan: 

"Forgattunk egy jelenetet... tudjátok, a képregényekben elolvashatjuk Strange múltjából, amikor a húga fiatal korában meghalt fulladás miatt. Ez igazán jelentős hatással volt rá, és valószínűleg nagyban befolyásolta, hogy orvos legyen. Le is forgattuk ezt a jelenetet, én személy szerint imádtam. Egy nagyszerű jelenet, de egyszerűen nem fért el a filmben. Úgy éreztem, valamiért mégsem működött... De nagyon jónak találtam, mint egy önálló jelenetet. Lulu Wilson játszotta a kislányt, aki a Ouija: Origin of Evil-ben és a Távozz tőlem, Sátán!-ban is szerepelt. Nagyon remélem, hogy láthatjátok majd a DVD-n."

Az utóbbi kijelentés megvalósulását mi is csak remélni tudjuk, a rendező szavait követően nagyon sajnáljuk, hogy a végső vágásban nem láthattuk ezt a jelenetet. A Doctor Strange főszerepeiben Benedict Cumberbatch (Stephen Strange), Chiwetel Ejiofor (Baron Mordo), Rachel McAdams (Christine Palmer), Mads Mikkelsen (Kaecilius), Benedict Wong (Wong), valamint Tilda Swinton (Ősvarázsló). A Marvel legújabb filmje már a mozikban, aztán ne felejtsétek megvárni a stáblistát sem, mert ezúttal különösen érdemes. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.