Hirdetés

Varázslatosan készültek a Doctor Strange vizuális effektjei

|

A Doctor Strange vizuális huncutságaiért felelős cég feltöltött egy nagyon érdekes videót arról, hogyan alkották meg a Marvel filmjének lehengerlő látványát, amilyet garantáltan nem láttunk még eddig sehol. Nézzetek be velünk együtt a kulisszák mögé.

Hirdetés

Tavaly novemberben végre a legfőbb varázsló is csatlakozott a Marvel Filmes Univerzumhoz Dr. Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) személyében, aki remek szolgálatot tesz majd Thanos ellen a Föld védelmében. Addig viszont be kell érnünk az önálló filmjének újranézésével (és feltehetően a Thor: Ragnarokban esedékes cameójával), amely még számos meglepetést tartogat azoknak, akik kíváncsiak a készítés folyamatára is. 

Hirdetés

A Doctor Strange döbbenetes izuális effektjeiért felelős egyik cég, a Framestore nemrég közzétett egy videót, amelyben lerántják róla a leplet, hogyan hozták össze azokat a varázslatokat, amik miatt képtelenek voltunk levenni a szemünket a vászonról. A videó leírása alapján a Framestore több mint 365 jeleneten dolgozott, magába foglalva a VFX és animációs munkákat a környezetet és a kulcskaraktereket illetően, beleértve az asztráltestek megjelenítését is. A száraz részletekkel ne is foglalkozzunk, inkább mutatjuk a lényeget: 

A Doctor Strange március 16-án megjelenik hazánkban DVD-n és Blu-ray-en, utóbbin számos extrával, ne hagyjátok ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.