Hirdetés

Lesz-e humor a Doktor Strange-ben?

|

A film nemezisét alakító Mads Mikkelsen legújabb nyilatkozatában adott választ erre a kérdésre, ami eddig minden Marvel produkciót jellemzett.

Hirdetés

A Férfiak és csirkék című legújabb filmjének promózása közben Mads Mikkelsen beszélgetett néhány percet a Digital Spy-jal közelgő szerepéről a Scott Derrickson rendezte Doktor Strange-ben. A színész a mozi gonoszát, Kaecilius-t fogja életre kelteni, és habár a Marvel filmekre jellemző humor itt is megtalálható lesz, ez rá nem igazán fog vonatkozni. 

Hirdetés
 

Igaz, az első előzetesből teljes mértékben kimaradt a humor, de ez a filmben nem így lesz. Mikkelsen szerint ahogy a többi Marvel mozinak korábban, úgy a Doktor Strange-nek is nagyszerű humora lesz, de az ő karaktere ebben nem vesz részt feltétlenül.

Nem teremtheted meg te magad a humort, ha nincs benne a forgatókönyvben. De szerencsére itt benne van. A karakterem nem különösebben érintett a vicces dolgokban, de Doktor Strange igen. Van egy bizonyos sötétség a dokiban, de biztosan ott a humorérzék is.

Habár a Marvel filmek mindig hemzsegnek a jobbnál jobb poénoktól, mindenképp érdekes lesz látni Stephen Strange eredettörténetében, ahogy Derrickson ötvözi a humort a misztikummal. Mikkelsen még a vizuális effektekről is beszélt egy kicsit:

A CGI nem új dolog számomra, csináltuk már néhány filmemben. Ez nem volt túl rossz, a CGI nem volt közvetlen kölcsönhatásban velem a jeleneteimben; inkább a díszletekben, a tájnál, ami szintén némileg eltérő néha, de nekem nem kellett kölcsönhatásba lépnem vele.

A Doktor Strange a tehetséges idegsebész, Doktor Stephen Strange történetéről szól, aki egy tragikus autóbalesetet szenved, melyet követően félre kell tennie az egóját, hogy rejtett világok és alternatív dimenziók miszticizmusáról és titkairól tanuljon. New Yorkban, pontosabban Greenwichben járunk, ahol Doktor Strange közvetítőként működik a valódi és a többi világ között, miközben természetfeletti erejét és tárgyait használja arra, hogy megvédje a Marvel filmes univerzumát.

A film Benedict Cumberbatch (Stephen Strange), Chiwetel Ejiofor (Baron Mordo), Rachel McAdams (Christine Palmer), Mads Mikkelsen (Kaecilius), Michael Stuhlbarg (Nicodemus West) és Tilda Swinton (Ősi Egy) főszereplésével november 3-án debütál a hazai mozikban. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.