Hirdetés

Dokumentumfilm készül Johnny Depp és Amber Heard jogi csatározásairól

|

A pár zűrzavaros házasságának és az azt követő jogi csatának a története hamarosan mindkét oldalról bemutatásra kerül.

Hirdetés

Hollywood egyik legviharosabb kapcsolatának történetét meséli el a hamarosan megjelenő Johnny vs Amber című dokumentumfilm. A Johnny Depp és Amber Heard rövid életű házasságát és az azt követő botrányos időszakot megörökítő kétrészes dokumentumfilm a Discovery+ streamingszolgáltatásra érkezik. A készítésben társproducerként közreműködő független televíziós cég, az Optomen elmondása szerint pedig arra is ügyeltek, hogy teljesen objektívan mutassák be az ügyet, ezért mindkét fél szemszögéből elmesélésre kerülnek a történések. 

Hirdetés

A Johnny vs Amber interjúkat fog tartalmazni mind Depp, mind pedig Heard ügyvédeivel, bemutatva a saját oldalukat az ügyben, amely Heard azon állításaiból fakad, hogy Johnny Depp fizikailag bántalmazta. A dokumentumfilm a két szereplőhöz közel állók tanúvallomásait, különböző hang és videófeltételeket is tartalmaz majd, amelyeket Depp és Heard is rögzített különböző pontokon.

A Johnny és Amber között történtek továbbra is rendkívül megosztóak a rajongók és a nagyközönség között. Olyan dokumentumfilm elkészítését tűztük ki célul, amely az ő szemszögükből tárja fel a történetet, így a néző túlléphet a szalagcímeken, megértheti kik ők, és eldönthetik, kinek higgyenek ebben az összetett történetben. Úgy gondoljuk, hogy ez egy lenyűgözően kortárs történet igazságról és hazugságról, és reméljük, hogy beszélgetést nyit nézőinkkel a Discovery+-on.

- mondta Charlotte Reid, a Discovery szórakoztatásért felelős alelnöke.

A bíróságon bemutatott szalagokon, házi videókon és szöveges üzeneteken keresztül ezek a felvételek ritka és fontos betekintést nyújtanak a nézőknek egy tragikusan félresikerült házasságba, és jobban megérthetik a családon belüli erőszak rendkívül fontos kérdését.

- teszi hozzá Nick Hornby, az Optomen vezérigazgatója.

Miután a 2011-es Rumnapló forgatásán találkoztak, majd 2015-ben összeházasodtak, Johnny Depp és Amber Heard mindössze két évvel később el is váltak. 2018-ban aztán Heard azzal állt elő, hogy családon belüli erőszak áldozata volt kapcsolatuk során. Nem sokkal ezután Depp nem csak a Karib-tenger kalózai franchiseból került ki, de a Legendás állatokból is távozott stúdiói kérésre, amelyben a főgonosz Grindelwaldot formálta meg.

A Johnny vs Amber valamikor 2022-ben érkezik a Discovery+ kínálatába.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.