Hirdetés

Dolgoznak azon, hogy összejöjjön az Aladdin 2

|

A címszereplőt alakító Mena Massoud beszélt arról, hogy áll a projekt jelenleg.

Hirdetés

A 2019-ben bemutatásra került élőszereplős Aladdin-feldolgozás az egyik legsikerültebb Disney remake-ek közé tartozott és szerencsére a közönség is bőszen vásárolta rá a mozijegyeket. Olyannyira, hogy a bevétel (túlszárnyalta az 1 milliárdot globálisan) mintegy indokot adott arra, hogy egy folytatásban még jobban bebarangolják ezt a színes-szagos-zenés-varázslatos világot. Csak kérdés ugye, hogy mégis mikor kapjuk meg a második részt? 

Hirdetés

Az Aladdint alakító színész, Mena Massoud a Screenrant nevű oldalnak beszélt arról, hogy hogyan is áll jelenleg a folytatás szénája - és egyáltalán, van-e valami újabb fejlemény. Habár a hírek szerint még egy színész sem szerződött le a második részhez, annyi bizonyos, hogy a forgatókönyvírókat már kiszemelték a film megírására. Andrea Berloff, valamint John Gatins jegyzik majd (míg az elsőt Guy Ritchie John Augusttal együtt jegyezte), valamint elvileg a rendezői széket ugyanúgy Ritchie fogja elfoglalni. Nagyjából ennyi az összes információ, amelyet tudni vélünk a produkcióról. És hiába várnánk, hogy Massoud több információval tud szolgálni, igazából csak azt tudja megerősíteni, amit eddig is sejthettünk:

Dolgoznak rajta. Próbálják létrehozni a dolgot. Ennyi, amennyit tudok. Ahogy tudod, általában a színészek csupán az utolsó darabkái a nagy egésznek, úgyhogy a stúdióknak elég sok mindenen kell aggódniuk, mielőtt gondolkodnának a színészeken. Értelemszerűen, remélem, hogy mind visszatérünk majd Naomival és Willel, valamint hogy a színészgárda többi része is, Marwannal, Naviddal és Nasimmal az élen. De most csak annyit tudok, hogy dolgoznak a forgatókönyvön. 

Egyelőre tehát ne tartsuk vissza a lélegzetünket a premierig. Az eredeti, 1992-es Aladdin-rajzfilmnek egyébként több folytatása is készült annak idején (Aladdin és Jafar, valamint az Aladdin és a tolvajok fejedelme), de azt már korábban tisztázták, hogy a maguk útját szeretnék járni és nem szándékoznak a további részek cselekményére támaszkodni. Mindeközben pedig arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy Billy Magnussen karaktere, Anders herceg is megkapja majd a maga spin-offját. Az Aladdin egyébként nem az egyetlen élőszereplős Disney-folytatás, amit várhatunk, hiszen be van tervezve Az oroszlánkirály második része is, amelyet Jon Favreau helyett már az Oscar-nyertes Barry Jenkins fog rendezni. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.