Hirdetés

Robert Downey Jr. CGI-állatokkal pózol a Dolittle új poszterein

|

Néha szürreális, néha cuki az, amit a Universal Pictures marketingesei megálmodtak.

Hirdetés

Eddie Murphy után mindenki kedvenc Vasembere és sokak legjobb Sherlock Holmes-a, Robert Downey Jr. fog az állatokkal kommunikálni képes Dr. Dolittle bőrébe bújni, a legelső előzetes pedig eléggé megosztotta az internet népét. Sokaknak bejött a kalandozósabb, fantasy köntöst kapott állatdoki, mások azonban túl giccsesnek és furcsának találták a látottakat. 

Hirdetés

A Stephen Gaghan (Sziriána, Arany) rendezésében készült film legújabb plakátjain ugyanis a címszereplő pózol különböző CGI-állatokkal: a posztereken helyet kapott Yoshi (John Cena), Tutu (Marion Cotillard), Betsy (Selena Gomez), Poly (Emma Thompson), Plimpton (Kumail Nanjiani), Kevin (Craig Robinson), Jip (Tom Holland), Dab-Dab (Octavia Spencer), Chee-Chee (Rami Malek) és Barry (Ralph Fiennes). És hogy mi a közös bennük? Természetesen maga Dolittle. Nézzétek csak: 

A Dolittle 2020. január 16-án kerül a hazai mozikba. Ti meg fogjátok nézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.