Hirdetés

Donald Glover hamarosan visszatérhet Lando Calrissian szerepéhez

|

Lehet, hogy nem a Solo: Egy Star Wars-történetben láttuk utoljára a sármos szélhámost.

Hirdetés

A Solo: Egy Star Wars-történet messze földön híres bukását követően sokáig úgy állt a helyzet, hogy a Disney végleg a feledés homályába száműzi a második Star Wars spin-offot, azonban egy új értesülés szerint, ha folytatásra nem is, de egy Disney+-sorozatra talán még hajlandóak befizetni az egeres cégnél.

Hirdetés

Ron Howard rendezésére sok mindent lehetett mondani, viszont abban szinte mindenki egyetértett, hogy Donald Glover beválogatása az ifjú Lando Calrissian szerepére talán az egész alkotás legnagyobb telitalálata volt. A Star Wars pletykákban mindig jól értesült Kessel Run Transmissions - akik legutóbb a Kenobi-sorozatról pusmogtak egy keveset - úgy tudja, hogy Glover karaktere egy saját spin-off szériát kaphat a Disney+-on. Tudomásuk szerint a sorozat valamikor a Solo-film idején játszódna, melyben a hamiskártyás csempész, a galaktikus alvilágban éppen hatalomra törő Darth Maul uralma alatt álló bűnöző szindikátusokkal, vagyis a Vörös hajnallal és Fekete Nappal kerülne összetűzésbe. 

A Disney nem kívánta kommentálni az értesüléseket, viszont érdemes megjegyezni, hogy a Kessel Run Transmissons már hetekkel a nemrég bejelentett A klónok háborúja spin-off, a The Bad Batch hivatalos leleplezése előtt megszellőztette annak létezését, így nincs kizárva, hogy ezúttal is sikerült fogniuk egy újabb nagyhalat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.