Hirdetés

Klónháborús visszaemlékezések is helyet kaphatnak az Obi-Wan-sorozatban

|

Ezzel pedig egy korábbi pletyka létjogosultsága is új értelmet nyerne.

Hirdetés

Alig néhány hete egy igen sokatmondó pletyka kapott szárnyra az Obi-Wan Kenobira koncentráló minisorozattal kapcsolatban, miszerint az előzménytrilógiában Anakin Skywalkert alakító Hayden Christensen is felbukkanhat majd valamilyen formában Ewan McGregor oldalán. A híreszteléseket illetően nekünk is volt néhány elméletünk, melyek most egy újabb pletykának köszönhetően úgy fest, mégiscsak beigazolódni látszanak. 

Hirdetés

A Kessel Run Transmissions - ahol korábban megszellőztették az élőszereplős Ahsoka a The Mandalorianben való felbukkanását is - most arról számolt be, miszerint a Kenobi-sorozatban a klónok háborúja idején játszódó visszaemlékezések is helyet kapnak fognak kapni. A friss pletyka alapján tehát egyre nagyobb az esély rá, hogy Christensen visszatéréséről szóló pusmogások valóban nem voltak légből kapottak. Mindenesetre a rajongók biztosan örömmel vennék, ha Anakin visszatérése mellett Rosario Dawson élőszereplős Ahsokája is tiszteletét tenné a visszaemlékezések során, hiszen ha már Hutt, akkor legyen kövér. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.