Hirdetés

Dwayne Johnson elárulta, hogy mikortól foroghat a Black Adam film

|

A színész DC filmes projektjéről adott fejleményeket.

Hirdetés

Miután pár hónappal ezelőtt kiderült, hogy az előkészületek alatt álló, Black Adam karakterét középpontba helyező mozifilm forgatókönyve már készen áll az állítólag 2019 áprilisára tervezett forgatásra, a címszereplőt játszó Dwayne Johson friss fejleményekkel szolgált egy interjúban legújabb produkciója, a Felhőkarcoló népszerűsítése közben. A tényleges munkálatok kezdetére elmondása szerint legalább 2019 végéig várnunk kell, aminek okaként egyedül az elfoglaltságát lehet felróni.

Hirdetés

"Kétlem, hogy a Black Adam-et jövő év elején kezdenénk. Jelen pillanatban az a terv, hogy akkor a Jumanji folytatását forgatom, aztán pedig, amennyiben minden jól megy, felvesszük a Red Notice című filmet Rawson Thurberrel és Gal Gadottal karöltve. Black Adam valószínűleg jövő év végére marad. Eddig minden remek vele kapcsolatban, a forgatókönyvvel együtt, nagyon meg vagyunk elégedve."

Johnson eredetileg 2014-ben írt alá a Shazam! filmhez Black Adam szerepére, tavaly azonban amellett döntöttek a készítők, hogy a karakternek valamilyen okból inkább egy önálló alkotást szánnának. Míg a Zachary Levi nevével fémjelzett szuperhősmozi forgatása már befejeződött, Black Adamnél nem ilyen egyszerű a helyzet, hiszen a forgatókönyv írása közben a főhős Hollywood egyik legfoglalkoztatottabb színészévé vált, ez a tendencia pedig látszólag nem mostanság fog elhalni.

Ezen felül Johnson elhintette, hogy akár más ismert DC karakterek is tiszteletüket tehetik a filmjében:

"Anélkül, hogy bármit is elárulnék, meglehet, hogy becsúszik egy vagy két cameo néhány DC szuperhőstől. Meglátjuk. Ez olyan csodálatos a Black Adamben, úgy alkottuk meg, hogy megállja a helyét a saját lábain, de ugyanakkor lehetőség van rá, hogy különböző univerzumok találkozzanak a DC-nél."

A Shazam 2019. április 5-én debütál az amerikai mozikban, ami talán az első utalásokat is elhinti Black Adam érkezésére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.