Hirdetés

Dwayne Johnson visszautasította Vin Dieselt, nem tér vissza a Halálos iramban lezárására

|

Talán most pont kerül a szappanopera végére.

Hirdetés

Még novemberben történt, hogy Vin Diesel egy Instagram posztban kérte meg Dwayne Johnsont, hogy térjen vissza a Halálos iramban utolsó két részére, mint Hobbs titkos ügynök, ezzel is teljessé téve a franchise lezárását, az üzenetbe pedig sikerült belerakni némi érzelmi zsarolást is (erről a visszataszító lépésről még az egyik podcast adásunkban is beszéltünk). A válaszra pedig egészen mostanáig kellett várni, nemrég ugyanis A Szikla végre megszólalt az ügyet érintően.

Hirdetés

A színész a CNN-nek adott új interjújában válaszolt a megkeresésre, amelyben nyilvánosan visszautasította a visszatérést, és kritizálta Dieselt, amiért a közösségi médiát használta vitájuk rendezésére, miután ketten már privátban megegyeztek.

Közvetlenül megmondtam [Dieselnek], hogy nem térek vissza a franchise-hoz. Határozottan, de szívélyesen fogalmaztam meg a szavaimat, hogy mindig támogatni fogom a szereplőket, és mindig szurkolok majd a franchise sikerének, de elképzelhetetlen, hogy visszatérjek. Vin legutóbbi nyilvános bejegyzése a manipuláció tökéletes példája volt. Egyáltalán nem tetszett, hogy a posztban felhozta a gyerekeit, és még Paul Walker halálát is belekeverte. Csak hagyd ki őket ebből az egészből. Hónapokkal ezelőtt beszéltünk már erről, és világosan megértettük egymást.

A színész ugyanakkor kifejezte jókívánságait is a Halálos iramban család felé a következő, utolsó előttinek tűnő kalandja előtt:

Mindvégig az volt a célom, hogy hálával fejezzem be utazásomat ezzel a hihetetlen franchise-zal. Sajnálatos, hogy ez a nyilvános párbeszéd ellehetetlenítette ennek a lehetőségét. Ettől függetlenül bízom a Halálos iramban univerzumban, és abban, hogy képes lesz megfelelni a közönségnek… Őszintén kívánok korábbi társaimnak és stábtagjaimnak sok szerencsét és sikert a következő fejezethez.

Ti mit gondoltok, jól döntött Johnson?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.