Hirdetés

Vin Diesel megpróbálja visszaédesgetni Dwayne Johnsont a Halálos Iramban 10-hez

|

Ismét tovább bonyolódik a két színész lassan egy brazil szappanoperába illő balhéja.

Hirdetés

Dwayne "The Rock" Johnson és Vin Diesel évek óta tartó nyilvános egymásnak feszülése - melyről a Szikla korábban úgy nyilatkozott, hogy azt nem kellett volna kiteregetnie a nagyközönség elé - újabb mérföldkőhöz érkezett, utóbbi legfrissebb Instagram posztjának köszönhetően, amiben Diesel megpróbál békejobbot nyújtani egykori kollégájának. Elvégre a kettejük közti csörte nélkül aligha született volna meg a Halálos iramban franchise spin-offjaként működő Hobbs és Shaw, aminek anyagi és részben pozitív kritikai fogadtatása bizonyára Diesel számára is feltűnt, így nem csoda, hogy a "család" feje most mindent elkövet azért, hogy valahogyan visszaédesgesse magához Johnsont. 

Hirdetés


A nyílt levél így hangzik: 

"Dwayne kistesóm, elérkezett hát az idő! A világ egy emberként várja a Halálos Iramban 10-et! Mint azt tudod, a gyermekeim idehaza csak Dwayne bácsiként emlegetnek téged. Nem telnek el úgy ünnepek, hogy ne küldenétek jó kívánságokat egymás számára, de elérkezett az idő! Az örökséged csak rád vár! Néhány éve azt mondtam neked, hogy megtartom a Pablo számára tett ígéretemet. Akkor esküt tettem rá, hogy ismét felveszem veled a kapcsolatot és együtt közösen a lehető legjobb befejezést hozzuk össze a Halálos Iramban 10-hez! Mindezt szeretetből mondom neked, de vissza kell térned, mert egyszerűen nem hagyhatod magára ezt a franchise-t, amiben egy ennyire fontos szerepet töltesz be. Hobbsot rajtad kívül senki más nem keltheti életre. Őszintén remélem, hogy élni fogsz a felkínált lehetőséggel és beteljesíted a végzetedet!" 

Diesel őszintének hangzó szavai ellenére erős kétségeink vannak afelől, hogy Johnson-t ennyivel le lehetne kenyerezni, de mint tudjuk az álomgyárban ahol bármi megtörténhet és semmi sem állandó, egyáltalán nem zárható ki, hogy az egykori pankrátor valóban visszatér a fősodorbeli Halálos iramban filmek fináléjára, már csak azért is, hogy aztán a forgatási szünetekben ott törjön borsot Diesel orra alá, ahol csak tud. 

Ti örülnétek Dwayne Johnson visszatérésének vagy a Szikla inkább foglalkozzon csak a régóta megígért Hobbs és Shaw folytatásával

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.