Hirdetés

Dwayne Johnsonnak már van ötlete a Hobbs és Shaw 2-höz

|

A Universalnak is prezentált folytatástervezetre a stúdió is vevő volt.

Hirdetés

Dwayne Johnson nem képes leállni a filmgyártással, legyen az teljesen új történet vagy folytatás. A Netflixre érkező Red Notice kapcsán ült be a színész a napokban a Sirius XM The Jess Cagle Show-jának stúdiójába, ahol teljesen váratlanul osztotta meg a házigazdával, hogy már bedobta a Hobbs és Shaw potenciális folytatásának ötletét a Universalnak.

Hirdetés

Az ötlet így hangzik:

"Szóval, ami a Hobbs és Shaw-t illeti, amit imádtam, és imádtam a forgatását is, volt egy ötletem, amivel felhívtam Donna Langley-t, az írónkat, Chris Morgant, valamint a producerünket, Hiram Garciát. Elmeséltem nekik az elképzeléseimet Hobbsról, amit nagyon szerettek. Ez igazából az antitézise lenne a Halálos iramban filmeknek, melyek a végtelenségig folytatódnak, viszont én egy alapvető Hobbs mozit szeretnék. Anélkül, hogy túl sokat mondanék róla, ebben végignézhetnénk, amint egy ember elsétál a naplementében."

Mint az a megszólalásából is kivehető, Johnson nem volt rest tovább szítani a tüzet közte és a Vin Diesel-féle fősodor között. Az utóbbi hónapokban szinte minden hétre jutott egy hír, melyben a Diesel és Johnson közötti csörtét firtatták a külföldi sajtóorgánumok, és Johnson most egy újabb fricskát vitt be a látszólag sose véget nem érő Halálos iramban filmekről, miközben persze az azonos univerzumban játszódó saját történetét magasztalta.

A Hobbs és Shaw 2019 egyik legszórakoztatóbb popcorn mozija volt, melyben Johnson mellett Jason Statham címbeli karaktere is aprította a népet. A film fináléja természetesen megágyaz egy folytatásnak, ami viszont Johnson mostani elmondása alapján lehet, hogy az utolsó is lesz egyben, ami tényleg fura megközelítés lenne a már 10-11. filmjére készülő Halálos iramban fősodorhoz képest. Johnson még azt megjegyezte a showműsor végén, hogy innentől már csak a forgatási menetrendeken múlik, hogy mikor valósulhat meg Hobbs (és Shaw?) hattyúdala. Ti vágytok még egy közös kalandra Stathamtől és Johnsontól?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.