Hirdetés

Edgar Wright rendezése nélkül készülhet el a Baby Driver 2?

|

Az első rész direktora elkészült már a forgatókönyvvel, de amíg nem lát benne élvezetet, nem kötelezi el magát mellette.

Hirdetés

Egyszerre örülhetnek és szomorkodhatnak a Baby Driver (Nyomd, Bébi, nyomd!) rajongói, hiszen Edgar Wright, a 2017-es film direktora (akinek legújabb filmjét, az Utolsó éjszaka a Sohóbant most mutatták be) a napokban megerősítette, hogy elkészült a folytatás forgatókönyvével, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy nem biztos benne, hogy a rendezést is elvállalná. 

Hirdetés

Edgar Wright Cary Joji Fukunagával (Nincs idő meghalni) osztotta meg a jelenlegi meglátását: 

"Ha én rendezem végül a folytatást - és azt elmondhatom, hogy már megírtam egy szkriptet -, akkor azt úgy kell kivitelezni, hogy én is élvezzem. Szimplán lemásolni az első filmet nem lenne érdekes számomra, mivel legalább két évbe telik egy ilyen projektet leforgatni, ami a mostani járványhelyzet alatt akár sokkal hosszabb időbe is telhet. Az én alapszabályom, hogy nagyon akarnom kell a projektet, hogy elkészítsem. Mindketten voltunk már olyan helyzetben, amikor otthagytunk egy franchise filmet, mert nem éreztük magunkénak azt."

Az egész nyilatkozat pikantériáját az adja, hogy bár már megírt egy forgatókönyvet, azt nem találja elég izgalmasnak saját maga számára. Ez nem tűnik egyelőre túl ideális helyzetnek, ám az is igaz, hogy bőven van még ideje Wrightnak, meg akár potenciális társíróknak is arra, hogy addig toldozzák-foltozzák a szkriptet, hogy az megszólítsa a direktort. Ti el tudnátok képzelni egy folytatást Wright nélkül a rendezői székben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.