Hirdetés

Edgar Wright új filmje is átcsúszott jövő évre

|

A híres brit rendező legújabb filmje, a Last Night in Soho premierjét is kénytelen voltak elhalasztani.

Hirdetés

A szeptember 25-i tervezett premier helyett valamikor 2021-ben mutatják majd be Edgar Wright új filmjét, a Last Night in Sohot. A koronavírus miatt a Marvel is kénytelen volt jó pár filmjét csúsztatni, mellettük a John Wick 4, az új Fűrész is késik, és még bőven lehetne sorolni, mi mindent láthatunk a tervezettnél jóval később.

Hirdetés

A Haláli hullák hajnala, Scott Pilgrim a világ ellen és legutóbbi Nyomd, bébi, nyomd filmeket magáénak tudó különleges stílusú brit rendező új filmjét, a Last Night in Sohot úgy jellemezte, mint egy pszichológiai horror-thriller, ami meglehetősen sokat merít az 1973-as Ne nézz vissza! és Polański 1965-ös Iszonyat című filmjéből.

Egy az Empire magazinnak adott interjújában így nyilatkozott a helyszínválasztásról:

"Rájöttem, hogy soha nem készítettem még filmet London központjáról, pontosabban Sohoról, ahol rengeteg időt eltöltöttem az elmúlt 25 évben. A Vaskabátokkal és a Haláli hullák hajnalával olyan helyekről forgattam filmet, ahol éltem is. Ez a film arról a Londonról szól, amelyben éltem."

A szereplők között ott láthatjuk majd Thomasin Harcourt McKenzie-t (Ne hagyj nyomot!), Anya Taylor-Joy-t (A boszorkány, Üveg) és Matt Smith-et is (A korona, Doctor Who).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.