Hirdetés

Csúszik a Pókember 3, a Doctor Strange 2 és az Irány a Pókverzum 2 is

|

De legalább a Thor: Love and Thunder előrébb került egy picivel.

Hirdetés

A Fekete Özvegy eltolása miatt a Marvel korábban már egyel tovább csúsztatta a premiernaptárjában szereplő összes filmet, így például a Doctor Strange in the Multiverse of Madness 2021. november 5-re került, azonban most újabb csúsztatásra volt szükség annak érdekében, hogy a Sony-val közös projektjüket, a hálószövő harmadik önálló kalandját is be tudják suvasztani a sűrű felhozatalba. 

Hirdetés

A Pókember: Idegenben egyelőre ismeretlen című folytatása, a Pókember 3 ugyanis megkapta a Multiverse of Madness korábbi dátumát és 2021. november 5-én fog mozikba kerülni Jon Watts (Pókember: Hazatérés) rendezésében és Kevin Feige produceri felügyeletével, míg Doctor Strange második mozija legnagyobb fájdalmunkra átkullogott a következő évre és csak 2022. március 25-én fog megérkezni Sam Raimi vezényletével. Van azért némi jó hír is, ugyanis mint kiderült, a Thor: Love and Thunder a vártnál egy héttel előbb jön, vagyis már 2022. február 11-én megkapjuk Taika Waitit tálalásában.

Végül fontos beszámolnunk egy másik pókarccal kapcsolatos változásról is, ugyanis a Sony Pictures átvariálta a Joaquim Dos Santos (Az igazság ligája: Határok nélkül, Avatar - Az utolsó léghajlító, Korra legendája) rendezésében érkező Pókember: Irány a Pókverzum folytatását is, amely így 2022. április 8-tól átkerült 2022. október 7-re. Mi a véleményetek a változtatásokról?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.