Hirdetés

Csúszik a John Wick 4, az új Fűrész és a Sokkal több mint testőr folytatása

|

A Lionsate alaposan átvariálta a premiernaptárját.

Hirdetés

Jelenleg úgy fest, hogy legkorábban júliusban kerülhet bármilyen film a mozikba (a Tenet és a Mulan még tartja magát), azonban a koronavírus-járvány miatt ez is igencsak kérdéses. Nem véletlenül pakolják át a stúdiók sikervárományos alkotásaikat őszre vagy tolják jövőre, ahogyan tett most a Lionsgate is. 

Hirdetés

Aki kíváncsi a John Wick: 3. felvonás - Parabellum folytatására, annak bizony még sokat kell várnia, ugyanis a korábban tervezett 2021. májusa helyett csak 2022. május 27-én számíthatunk Keanu Reeves Rémkirályának visszatérésére. A helyét a Chris Rock és Samuel L. Jackson nevével fémjelzett új Fűrész film, a Spirál vette át, amelyet eredetileg már idén láthattunk volna, viszont most 2021. május 21-én ülhetünk csak be rá leghamarabb. Sok késést fog elszenvedni a Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson és Salma Hayek szereplésével érkező Sokkal több mint testőr folytatás, a The Hitman's Wife's Bodyguard is, amely már idén augusztusban debütált volna, ám a körülmények miatt átpakolták 2021. augusztus 28-ra. 

A legkorábban megjelenő Lionsgate film az augusztus 21-re időzített Antebellum című horror lesz, míg a rengeteget csúszó Chaos Walking Tom Hollanddal és Daisy Ridley-vel továbbra is 2021. január 21-re van betervezve.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.