Hirdetés

Egy halom további fotó érkezett a Tőrbe ejtve 2. forgatásáról

|

Ezzel együtt pedig két újabb neves színész feltűnése került leleplezésre.

Hirdetés

Alig két napja csak, hogy Görögországban megkezdődött Rian Johnson következő krimi-mozijának, a Tőrbe ejtve 2. részének a forgatása, a lesifotósok már el is árasztottak minket egy halom forgatási fotóval, amelyen a főszereplő Daniel Craiget és két új színésztársát figyelhettük meg. Az új anyagok érkezése azonban nem áll le, a minap ugyanis további képek érkeztek a színfalak mögül, amik ezúttal további nagy nevek csatlakozását is felfedték.

Hirdetés

A vadonatúj fotókon nem csak a már korábban megerősített nevek (mint például Dave Bautista, Leslie Odom Jr., Kate Hudson, Kathryn Hahn, vagy a Stranger Thingsből ismert Madelyn Cline) tűnnek fel, hanem két új arc is Jada Pinkett Smith, valamint a többszörös Oscar-jelölt Ethan Hawke személyében, aki egy igazi gengszternek tűnik azzal a felettébb érdekes pisztollyal a kezében. Rajtuk kívül Edward Norton, Janelle Monáe és Jessica Henwick (Trónok harca) is a csapatot erősítik, ők viszont még úgy néz ki, nem érkeztek meg a forgatásra. A film valamikor 2022-ben debütál a Netflix kínálatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.