Hirdetés

Gigászi üzlet keretén belül készül el a Tőrbe ejtve 2-3, méghozzá a Netflixen

|

Hatalmas összeget fizetett ki a jogokért a streamingszolgáltató.

Hirdetés

2019 egyik legjobb alkotása volt Rian Johnson modern köntösbe helyezett, Agatha Christie regényeit idéző krimi-alkotása, a Tőrbe ejtve, melyből azonnal kultfilm vált, köszönhetően csavaros történetének és sztárokkal megtűzdelt stábjának. Nem csoda hát, hogy a rendező azonnal neki ült megírni egy lehetséges második részt (amely elmondása szerint több lesz egy sima folytatásnál), annak ellenére, hogy hivatalosan egy stúdió sem állt be a projekt mögé. Egészen mostanáig.

Hirdetés

A Deadline ugyanis tegnap este elsőként közölte a hírt, hogy a Netflixre érkezik majd nem egy, hanem mindjárt két Tőrbe ejtve-folytatás is, azaz trilógiává bővül a film, amelyekben természetesen Johnson visszatér, mint rendező, ahogyan Daniel Craig is, mint a főszereplő Benoit Blanc detektív. A hírből az is kiderült, hogy a filmek jogaiért nagy csata zajlott az Apple, az Amazon és a Netflix között, melyet végül utóbbinak sikerült megszereznie egy hatalmas, 400(!) millió dolláros üzlet keretén belül, amely így minden idők egyik legnagyobb streaming-üzlete lett.

Ráadásul a streamingszolgáltató egy percig sem tervez ülni a babérjain, és a 2. rész forgatását már június 28-án meg is kezdenék Görögországban, a szereplőválogatásnak pedig azonnal neki is állnak. Ti örültök, hogy franchise lesz a Tőrbe ejtvéből?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.