Hirdetés

Egy színész jött és egy ment a The Flash film stábjából

|

Who is your daddy now?!

Hirdetés

Nem lehet azt mondani, hogy a DCEU The Flash mozifilmje könnyű szülés lenne, hiszen eredetileg 2018-ban be kellett volna mutatni, azonban az univerzumépítés dugába dőlését érezhetően ez a film sínylette meg a leginkább. Rendezők, koncepciók jöttek és mentek és egy adott ponton már úgy állt a dolog, hogy a főszerepet alakító Ezra Miller írja a forgatókönyvet a képregény veterán Grant Morrisonnal. Mostanra kezd összeállni a stáb és úgy fest, hogy a világjárvány ellenére idén május-június környékén elkezdhet forogni a film az Egyesült Királyságban. A szereposztás pedig most bővült egy kulcsfontosságú szereplővel, de el is veszített egyet.

Hirdetés

Kezdjük is a fontosabbal! A spanyol Maribel Verdú kapta meg végül Barry Allen anyjának szerepét. Verdút leginkább az olyan nemzetközileg elismert produkciókból lehet ismerni, mint Alfonsó Cuarón Oscar-jelölt Anyádat is! című drámája, vagy Guillermo del Toro A Faun labirintusa. A sors iróniája, hogy miközben Barry Allen végre megtalálta az anyját, elveszítette az apját.

Billy Crudup ugyanis végül kénytelen volt kiszállni a produkcióból időpontegyeztetési problémák miatt, ugyanis a film munkálatai ütik a Jennifer Aniston és Reese Whitherspoon nevével fémjelzett The Morning Show újabb évadának forgatását, aminek első szezonjáért a színész Golden Globe-díjban részesült. (Megérdemelten!) A The Hollywood Reporter belsős értesülései szerint a karaktert újracastingolják, de a színészt azért láthatjuk a szerepben a március 18-án debütáló Zack Snyder Igazság Ligájában. És utóbbiból visszatér (ellenben a mozis verzióból kivágott) Kiersey Clemons is Iris West szerepében.

Mivel a film a híres The Flashpoint Paradoxont dolgozza fel, Batmanből is kapunk, ráadásul nem is egyet, hanem a hírek szerint kettőt, ugyanis nem csupán Ben Affleck tér vissza a szerepben, hanem 30 év után Michael Keaton is. A filmet az AZ első és második fejezetével bizonyító Andy Muschietti rendezi, Christina Hodson (Ragadozó madarak, Űrdongó), Gardner Fox (Young Justice) és Harry Lampert (az eredeti 1990-es The Flash-sorozat) írja és a bemutató (ha az égiek is úgy akarják), akkor 2022. november 4-én lesz esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.