Hirdetés

Egy új Gonosz Halott Remake 2013-ra

|

"Egy könyvről van szó, a címe szószerinti fordításban A halottak könyve. A boritója emberi bőrből készült, a betűket emberi vérrel írták bele. Témája a démonok.. a démonok, akik az erdő mélyén rejtőzködnek, távol az ember uralta területektől."

Hirdetés


Jane Levy (Mia) interjúja folyamán, beszámolt első híreiről az újabb Remake kapcsán. A film bár régebben tartalmazott némi fekete humort, most ezeket a rendező kifogja hagyni, és egy sokkal sötétebb, valamint félelmetesebb filmet fog majd elénk tárni, ami nyomot fog hagyni minden néző számára. Az újabb alkotás remake, mégis kimaradnak a régebbi karakterek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.