Hirdetés

Egy új Gonosz Halott Remake 2013-ra

|

"Egy könyvről van szó, a címe szószerinti fordításban A halottak könyve. A boritója emberi bőrből készült, a betűket emberi vérrel írták bele. Témája a démonok.. a démonok, akik az erdő mélyén rejtőzködnek, távol az ember uralta területektől."

Hirdetés


"Elsőnek a humorok szerintem azért jöttek a film folyamán, mert megvolt rá a technika, és itt most a speciális effektekre gondolok. Nem tudom, hogy nekik az mennyire volt vicces...ez nem lesz az. Ez egy teljesen más film lesz. Rengeteg változtattak rajta, de egy meglehetősen félelmetes, vérrel teli, jó filmet láthatunk majd."
Bruce Campbell (a régi Ash) is szólta filmről pár szót. Elmondta, hogy nem láthatjuk a régi karakterek, valamint Ash karaktere se lesz benne.
"Egy átkozottul félelemetes horror filmet várhattok. Ash nem lesz benne a filmben. A könyv továbbra is szenvedést fog okozni, de immáron újabb kalandozóknak, szóval nem tudom, hogy most ez remake, vagy reboot, vagy re-mindegy mit akartok ide látni, a lényeg az, hogy nagyon félelmetes lesz."

Az újabb borzongás a Gonosz Halottakkal Shiloh Fernandez, Lou Taylor Pucci szereplésével, valamint Fede Alvarez rendezésével fogja elérni a mozikat 2013. Április 12.-én.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.