Hirdetés

Egy űrversenyről szóló filmben dolgozik újra együtt Scarlett Johansson és Chris Evans

|

Az Apple-nél kötött ki a presztízsalkotás.

Hirdetés

Azok után, hogy az idei Oscaron történelmet írt az Apple azzal, hogy az ő filmjük, a CODA nyerte el a legjobb filmnek járó díjat, a cég úgy tűnik nem áll le, és tovább szeretné bővíteni filmes presztízsét. A Deadline értesülései szerint ugyanis náluk landolt a Scarlett Johansson és Chris Evans főszereplésével készülő Project Artemis film, amit az Ozark sztárja, Jason Bateman rendez majd.

Hirdetés

A portál úgy tudja, hogy az Apple nem kevesebb, mint 100 millió dollárt fizetett azért, hogy náluk készüljön el a Project Artemis, vagyis nagyon komolyan gondolják a filmet, és nagy terveik lehetnek vele. Ezzel egy újabb csillagászati vásárlást hajtott végre a stúdió. A múlt évben például több mint 200 millió dollárt fizettek Matthew Vaughn legújabb kémfilmjéért, a sztárgárdával készülő Argylle-ért, valamint náluk landolt a Brad Pitt főszereplésével készülő, egyelőre cím nélküli Forma 1-es film is.

A két sztár a Bosszúállók: Végjáték után szerepelhet ismét együtt a vásznon, holott nem ez volt az első eset, hogy megpróbálták őket újra "összehozni" egy közös projekt erejéig. A szintén az Apple streamingszolgáltatására készülő Ghostedben is együtt szerepeltek volna, a színésznő az időegyeztetési problémái miatt azonban végül távozott, és Ana de Armas vette át a helyét.

A Project Artemis részleteiről egyelőre nem derült ki sok minden, annyit azonban tudunk, hogy valamikor a 20. században, az űrverseny idején játszódik majd a történet. A forgatókönyvet Rose Gilroy jegyzi, és egyelőre nem tudjuk, mikor debütálhat a film.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.