Hirdetés

Ana de Armas váltja Scarlett Johanssont a Chris Evans főszereplésével készülő filmben

|

Színészcsere történt az Apple és a Skydance romantikus akciófilmjében.

Hirdetés

Mégsem láthatjuk újra együtt a vásznon Chris Evanst és Scarlett Johanssont. A Marvel filmek Amerika Kapitánya és Fekete Özvegye még nyáron írtak alá az Apple stúdió Ghosted című romantikus akciófilmjének főszerepeire, akik a 2019-es Bosszúállók: Végjáték után szerepelhettek volna újra közös moziban. Johansson azonban egy másik film forgatása miatt mégsem tud részt venni a projektben, ezért a készítőknek új partnert kellett keresniük Evans mellé.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint viszont már meg is találták a tökéletes személyt, méghozzá korunk egyik legfelkapottabb és legtehetségesebb színésznőjének, Ana de Armasnak a képében. A kubai színésznő korábban már szerepelt együtt Evansszel a 2019-es Tőrbe ejtvében, idén pedig James Bond oldalán láthattuk a Nincs idő meghalni során, amelyben ellopta a show-t és azonnal közönségkedvenc lett.

Ami pedig a jövőt illeti, könnyen lehet, hogy az elkövetkezendő évek csak róla fognak szólni: ő játssza a női főszereplőt a januárban érkező Mélyvíz (Deep Water) című thrillerben Ben Affleck oldalán; életre kelti Marilyn Monroe-t a Netflixre érkező életrajzi filmben (Blonde); feltűnik a Netflix történetének legnagyobb szabású produkciójában, a The Gray Man-ben Ryan Gosling (és ismét Chris Evans) mellett, és nagyon úgy tűnik, hogy ő lesz a főszereplője a készülő John Wick spin-offnak, a Ballerinának is.

A Ghosted történetéről továbbra sem tudni semmit, de a rendezést az a Dexter Fletcher vállalta el, akinek például a Rocketmant és az Eddie, a sast köszönhetjük, míg a forgatókönyvért a Deadpool és a Zombieland szkriptíró-párosa, Paul Wernick és Rhett Reese felelnek. Premierdátuma egyelőre még nincs a projektnek.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.