Hirdetés

Egyelőre ne várjunk újabb spin-offra a Breaking Bad világából

|

Vince Gilligan, a széria készítője elérkezettnek látja az időt, hogy új vizekre evezzen.

Hirdetés

Utolsó évadát tapossa a Breaking Bad spin-offja, a Better Call Saul, ami sokak véleménye szerint nem csupán egy szimpla bőrlehúzás lett, hanem még a fősodor minőségét is sikerült megugrania - ami a Breaking Bad esetében mégis csak nagy szó. A rajongók, akik már több mint 10 éve vannak elkényeztetve Vince Gilligan, a franchise készítője által, tűkön ülve várták, hogy mi lesz ennek az univerzumnak a sorsa Saul Goodman történetének lezárását követően - jön egy újabb spin-off egy film vagy sorozat formájában? Ha csak az AMC csatornán múlna, futószalagon jönnének az újabb projektek. Azonban úgy tűnik, hogy egyelőre megpihennek a karakterek.

Hirdetés

Gilligan a Rolling Stone-nak adott interjút, melyben kifejtette, hogy egyelőre mindenképp szünetet akar tartani a Breaking Bad világát illetően, de nyitva hagyta a kiskaput egy jövőbeli visszatérésre.

"Természetesen el tudom képzelni, hogy újra meglátogassam ezt a világot. Önző módon, szeretném is ezt, folytatni ezt az egészet. De anélkül, hogy neveket mondanék, körbenézek néhány világban, univerzumban, a történetekben, amiket imádok, függetlenül attól, hogy azok tévésorozatok vagy filmek. És úgy vélem, hogy van egy bizonyos pont, amit nehéz meghatározni, de ami jelzi, hogy már túl sok mindent készítettél ugyanabban az univerzumban. Hagyd szimplán békén. Egyes univerzumok sokkal nagyobbak és rugalmasabbak. A miénk egy nagyon kicsi, Albuquerque, Új-Mexikó, a többi film- és tévésorozat világaihoz képest. Leginkább attól félek, hogy túlságosan egysíkúvá válok. Igen, még többet tudnék kihozni ebből az univerzumból. És talán egy napon ki is fogok hozni belőle, főleg, ha mindenbe belebukok ezután. Akkor aztán vissza fogok kúszni ide. De pillanatnyilag, akár van hely a bővülésre, akár nem - de valószínűleg lenne - úgy érzem, hogy valami újat kell csinálnom."

Nem igazán lehet belekötni Gilligan érzéseibe. Elvégre a Breaking Bad 2008-ban indult, és a 2013-as finálé után két évvel már érkezett is a Better Call Saul, mely újabb hét évét emésztette fel a szakembernek. Ha a két széria közti szünetet nem is számoljuk bele, ez 12 esztendőt jelent ugyanabban a világban, ami még gombócból is sok tud lenni.

Ti merre bővítenétek tovább a Breaking Bad világát?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.