Hirdetés

Az AMC tovább bővítené a Breaking Bad világát a Better Call Saul befejezése után

|

A csatorna nyitva hagyja az ajtót egy harmadik, a Breaking Bad univerzumában játszódó sorozat előtt.

Hirdetés

Augusztusban végleg elbúcsúzunk korunk egyik legnagyszerűbb sorozatától, a Better Call Saultól, ezzel pedig nem csak Jimmy Saullá válásának történetének végére, de a Breaking Bad világára is pont kerül. Jelen állás szerint ugyanis az AMC nem tervez újabb spin-off sorozatot, amely a Breaking Bad univerzumában játszódna. De ez közel sem jelenti azt, hogy ha úgy alakul, akkor ne bővítenék még tovább a világot.

Hirdetés

A Variety-nek adott interjújában Dan McDermott (az AMC Networks és AMC Studios szórakoztatóipari elnöke) ugyanis nemrég kitért a Breaking Bad franchise helyzetére, és elmondta, hogy a csatorna nyitott egy újabb sorozat elkészítésére. Már csak a Better Call Saul alkotóit, Vince Gilligant és Peter Gouldot kell megnyerniük a fedélzetre, és ahogy McDermott elmondta, a labda jelenleg az ő térfelükön pattog:

Annyit elmondhatok: bármit megtennék, hogy Vince-t és Petert arra bátorítsam, hogy tovább folytassák ebben az univerzumban. Erről azonban őket is meg kellene kérdeznetek, de az ajtónk mindig nyitva áll előttük. És őszintén vágyom arra a napra, amikor megcsörren a telefonom, és Vince, Peter vagy a barátaink a Sony-nál beleszólnak, hogy: 'Hé, azt hiszem, van még egy sorozatunk, ami ebben az univerzumban játszódik.'

Vagyis az AMC vezetői csak abban az esetben vágnának bele egy új szériába, ha Gilligan és Gould is a fedélzeten lesznek, ez pedig mindenképp pozitív hír. Most már tehát csak azon múlik az egész, hogy kettejüket érdekli-e a világ tovább bővítése, és ha igen, képesek-e előállni egy olyan sztorival, ami felér az elődökhöz, és megfelel a maximalizmusuknak.

Ti milyen sorozatot tudnátok még elképzelni a Breaking Bad világában?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.