Hirdetés

Egyelőre nincs veszélyben a Constantine sorozat az HBO Maxon

|

A brit démonűző szériája szilárd lábakon áll a streaming platformon.

Hirdetés

Érthető módon az elmúlt napokban a DC rajongói tűkön ülve várják, hogy vajon melyik újabb képregényadaptációt fogja elkaszálni a Warner Discovery új vezetősége. A Batgirl és a Scooby folytatás elkaszálása után most egy jó hírt is kaptak a kétségbeesett fanok, ugyanis a már korábban belengetett, J.J. Abrams által fejlesztett Constantine széria egyelőre nincs veszélyben.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a projekt szilárd lábakon áll, és a brit írótól, Guy Boltontól érkező széria egy sokkal sötétebb hangulatú feldolgozása lesz a karakternek, mint azt korábban megszoktuk. Ezzel együtt a Deadline informátora újfent megerősítést kapott arról, hogy az új szériában ezúttal már nem egy fehér színész alakíthatja a démonűző detektívet, szakítva a Keanu Reeves és Matt Ryan által lefektetett hagyományokkal. Korábban a Gangs of Londonból ismert Sope Dirisut pletykálták a szerepre, de ez azóta sem került megerősítésre.

Ti örültök, hogy a Constantine széria látszólag biztonságban van az HBO Maxon?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.