Hirdetés

Egyre csak gyarapodik a Twisted Metal széria stábja

|

A Peacockra érkező videójáték-adaptációban Anthony Mackie és Neve Campbell is szerepelni fognak.

Hirdetés

Akinek már nagyon hiányzik George Miller Mad Max világa, és nem győzi kivárni a Furiosa előzményfilmet, annak van egy jó hírünk: a Universalhoz tartozó Peacock streamingplatform sorozatra adaptálja a Twisted Metal játékokat. A hasonló settingben játszódó játékban hasonlóan felfegyverzett, páncélos járművekkel lehet átszelni kietlen vidékeket, mint ahogy azt tette Tom Hardy is a Mad Max: A harag útjában.

Hirdetés

A széria egy eredeti történetet fog elmesélni a Twisted Metal világából, melyet Rhett Reese és Paul Wernick párosának köszönhetünk. A szkriptet Michael Jonathan Smith (Cobra Kai) írja, mellette pedig a showrunneri teendőket is ellátja. A projekthez korábban Anthony Mackie, Stephanie Beatriz (Brooklyn 99), illetve Thomas Haden Church (a Pókember filmek Homokembere) is csatlakoztak, most pedig a Sikoly franchise nagy túlélője, Neve Campbell érkezett a fedélzetre.

A Deadline értesülései szerint a történet Mackie karakterét teszi meg főhősnek, aki egy jobb élet reményében elvállalja egy titokzatos csomag szállítását. Útja posztapokaliptikus pusztaságokon keresztül vezet, és természetesen a csomagszállító biznisz ebben a világban egyáltalán nem lesz veszélytelen.

Ti játszottatok a Twisted Metal játékokkal?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.