Hirdetés

Az Éjjeli féreg stábja újra összeáll egy Netflix film miatt

|

Jake Gyllenhall és Rene Russo párosa ismét Dan Gilroy keze alatt fog dolgozni.

Hirdetés

Egy nagy Éjjeli féreg újraegyesülésre lehet számítani a közeljövőben - írja a Deadline. A film írója és rendezője, Dan Gilroy egy Netflix film miatt készül összetrombitálni színészeit, illetve csak kettejüket, Jake Gyllenhaalt és Rene Russot. A neves streamszolgáltató semmit sem bíz a véletlenre, a gondozásában megjelenő film egyszerre kerül majd kisképernyőre és nagyvászonra is.

Hirdetés

Egyelőre még igen keveset lehet tudni az alkotásról, csak annyi bizonyos, hogy a művészvilágban fog játszódni. A korábban inkább forgatókönyvíróként tevékenykedő Gilroy az Éjjeli féreggel debütált a rendezők között, és a hatalmas siker természetesen ezen a poszton is marasztalta. A Gyllenhaal-os drámáján kívül már előkészületben van egy másik filmje is, a Roman Israel, Esq. Denzel Washington és Colin Farrell főszereplésével. 

Ez a Netflix projekt még igen korai stádiumban van, így nem lehet tudni, hogy Dan Gilroy áthoz-e még 1-2 színészt az Éjjeli féregből. Szerintem Riz Ahmed személyének is tudnánk örülni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.