Hirdetés

Ekkor jön szinkronnal a South Park koronavírusos epizódja

|

A tematikus hetek mellett még a Járványügyi különkiadást is műsorra tűzte a Comedy Central Magyarország.

Hirdetés

A Comedy Central Magyarország nem lassít, ha a South Parkról van szó. Amellett, hogy folyamatosan az éjszakai műsorsávnak az egyik oszlopos tagja, az elkövetkező hetekben különleges témájú South Park epizódokat láthatunk majd. Hogy elűzzék az unalmat a borongós őszi és téli napokból, hat egymáshoz kapcsolódó, de témájukban mégis eltérő hétnyi részt láthatunk majd minden hétköznap 23:25-től. Most hétfőn, október 19-én kezdődött az Üvöltő szelekre (igen, úgy üvöltő szelek) keresztelt téma, amiben a leghíresebb pukkantásokat élhetjük majd újra. 

 

Hirdetés

Ám érdekesebbnek bizonyulhat az a hír, hogy a sorozat legújabb különálló epizódja, a South Park: Pandemic Special - amiben a koronavírus szülte helyzeteket parodizálják ki - magyar premiert kapott a Comedy Centralon. Járványügyi különkiadás címmel, magyar szinkronnal november 9-én, hétfőn láthatjuk majd 22:30-as kezdéssel. Angolul már több helyen elérhető az egyórás epizód, de aki Bozsó Péter, Csőre Gábor, Dolmány Attila és Markovics Tamás (meg persze még számtalan másik utánozhatatlan színész) hangján szeretné élvezni mindezt, az is hamarosan megteheti.

Ti meg fogjátok nézni magyarul?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.