Hirdetés

Koronavírusos különkiadást kap a South Park, méghozzá egész estéset!

|

Matt Stone és Trey Parker még mindig nem ismernek semmilyen tabut.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban rendre kezdtek egymásra licitálni a különböző tévésorozatok a koronavírust, mint témát boncolgatva. A Grace Klinika mellett még a magyar Jóban Rosszban is szentelt a mostani világméretű járványnak vagy egy teljes évadot, vagy egy adott epizódot. Ebbe a sorba lép be új tagként a polgárpukkasztó és mindenféle tabut ledöntő South Park is - méghozzá egy kvázi egész estés különkiadással.

Hirdetés

A South Park: Pandemic Special konkrétan a koronavírus-járvány okozta "kényszerszünet" után fogja felvenni a fonalat, amikor is a srácok visszatérhetnek a suliba tanulni. De persze semmi sem olyan, mint régen: nem pusztán elkülönített padokban ülnek, még a tanárokat is lecserélték. Az egyórás epizód központi figurája pedig Stan apukája, Randy Marsh lesz, de a fertőzött(?) Eric Cartman is meghatározó szerepet fog kapni. Mindehhez a bejelentéshez egy pofás előzetest is kaptunk a Comedy Central jóvoltából.

A South Park: Pandemic Special most szeptember 30-án fog majd adásba kerülni, a magyar sugározásról még egyelőre nem volt szó. Szerintetek Stan, Kyle, Kenny és Cartman megtalálják a gyógyírt a koronavírusra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.