Hirdetés

KVÍZ: Mennyire ismered a South Park sorozatot?

|

Pontosan a mai nap lett 23 éves az egyik legnépszerűbb és legszabadszájúbb sorozat, a South Park. Ünneplés gyanánt pedig összeraktunk egy kis kvízt.

Hirdetés

A South Park pontosan 1997. augusztus 13-án vette kezdetét, hogy ha az eredeti, amerikai premiert nézzük (ha a magyart, az 2000. szeptember 2. volt). Azóta eltelt 23 év, és amellett hogy mind a mai napig általános iskolába járnak a srácok, mi továbbra sem unjuk ezt a sorozatot. Még a legkevésbé jól sikerült epizódok/évadok is kimagaslóak, ha a többi animációs szériához viszonyítjuk őket. Mi pedig egy kisebb kvízzel szeretnénk megünnepelni ezt a nem annyira kerek (már ha az amerikait nézzük), de nagyon is becses évfordulót.

 

Hirdetés

A múltkori Felnőtt animációs kvízünk után egy kissé visszavettünk a lendületből, és szám szerint 12+1 kérdést terveztünk a mostaniba. Mindegyik specifikusan a South Parkra fog vonatkozni. Lesznek igencsak egyszerű kérdések, melyeket még azok is tudni fognak, akik alig nézték a sorozatot, de lesz néhány igencsak elgondolkodtató vagy éppen becsapós téma is. Mindenesetre ne felejtsétek el majd megosztani velünk és a többiekkel is az elért pontszámaitokat, illetve írjátok le azt is, hogy más évfordulókor is tartsunk-e ilyen kisebb-nagyobb kvízeket.

Matt Stone-nak és Trey Parkernek pedig kívánjuk, hogy továbbra is legyenek ennyire elborult, de a hétköznapi problémákra tökéletesen reflektáló ötleteik a következő South Park évadokra is!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.