Hirdetés

Eldőlhetett a Zöld Lámpás sorozat és a Fekete Kanári spin-off sorsa is

|

Nem mindenki járt pórul úgy, mint a Batgirl.

Hirdetés

Múlt héten elkezdődött a tisztogatás a Warner Bros. Discoverynél az új vezetőség víziójának hála. Elsőként a Batgirl és a Scooby folytatása került feláldozásra a költségcsökkentés oltárán, amely döntés hirtelenjében minden további DC-projektre hasonló árnyékot vetett. James Gunn azonban még a hivatalos döntés napján biztosította saját projektjei fennmaradását, és úgy tűnik, hogy egyelőre mégsem annyira szigorú az új menedzsment, mint elsőnek tűnt.

Hirdetés

Ugyanis továbbra is fejlesztés alatt áll a Fekete Kanári film, mely a Ragadozó madarak spin-offjaként lett bejelentve (amely film meg az Öngyilkos osztag spin-offjaként definiálta magát). Az eddigi hírek szerint a kreatív stáb továbbra is a forgatókönyv fejlesztésén ügyködik, ami látszólag megmentette őket, hiszen a vezetőség így még könnyedén beleszólhat a film csapásirányába.

A másik projekt, ami jól jöhetett ki az elmúlt hetek kavalkádjából, az a Zöld Lámpás sorozat, melyet a The CW Arrowverzumának készítője, Greg Berlanti fejleszt. Ez lesz Berlanti második próbálkozása a karakterrel, mivel ő írta a botrányos 2011-es film szkriptjét is. Ahogy a Fekete Kanárinál, úgy itt is az segíthette a projekt túlélési esélyeit, hogy még csak a forgatókönyvön dolgoznak, azaz az új vezetőség felügyelete mellett kezdődhet meg a forgatás - hacsak addig el nem kaszálják a szériát.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint azonban a Strange Adventures című DC-projekt már nem volt ennyire szerencsés, mivel azt egy az egyben elmeszelte a Warner Bros. Discovery. Ez egy antológia széria lett volna, mely a DC Univerzumának kevésbé ismert karaktereit mutatta volna be a nagyközönségnek. Kevin Smith is rendezett volna egy epizódot, a szókimondó direktor pedig a hír hallatán abbéli félelmeit osztotta meg, hogy most már egyetlen rendező sincs biztonságban, és ezentúl már nem a videós/DVD premiertől kell félniük, hanem attól, hogy egyáltalán nem jelenik meg az általuk leforgatott film.

Annyi bizonyos, hogy a Warner elmúlt napokban meghozott döntései alaposan felforgatják az állóvizet a stúdiónál. Az viszont már kérdéses, hogy új precedenst teremtenének, mellyel a szakma többi képviselője is rendszerint élne a jövőben.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.