Hirdetés

Nincsenek veszélyben James Gunn DC-projektjei

|

Ezt maga a rendező erősítette meg a közösségi médiában.

Hirdetés

Elkezdődött a tisztogatás a frissen összeolvadt Warner-Discovery óriásnál, melynek első áldozatai a Batgirl, illetve az animációs Scooby folytatás lettek. A stúdió nyíltan felvállalta, hogy a költséghatékonyság jegyében hozza meg a jövőben a nehéz döntéseit, ebből kifolyólag pedig mindenki elkezdett találgatni, hogy vajon milyen projekteket kaszálhat el az új vezetőség.

Hirdetés

A közösségi médiában pedig még nagyobb a hisztéria a bejelentés következtében, és egyes rajongók nem is féltek közvetlenül megkérdezni James Gunnt, hogy vajon a Peacemaker második évada biztonságban van-e. Gunn, aki valószínűleg nem egyetlen ilyen kérdést kapott, megerősítette, hogy a Peacemaker nincs veszélyben, és amúgy meg mindenki nyugodjon le.

Ez már csak azért is megnyugtató kiszólás Gunn részéről, hiszen a direktor nemcsak a Peacemakeren, hanem egy Amanda Waller-sorozaton, illetve egy további spin-offon is dolgozik jelenleg a Warnernek, hogy kialakítsa a maga miniverzumát a DC-n belül. Az már más kérdés, hogy a Batgirl rendezői is csak az első pletykák felröppenése után szembesültek a projektük elmeszelésével, úgyhogy egy stúdió felőli megerősítés okozhatná a legnagyobb megkönnyebbülést az aggódó rajongóknak.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.