Hirdetés

Mutatunk három jelenetet az Életből

|

Belenézhetünk a sci-fi horrorba három rövid részlet által.

Hirdetés

Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, Daniel Espinosa űrhorrorja egy kifejezetten izgalmas és parás filmként színesíti a 2017-es évet, most pedig három rövid részletnek köszönhetően az is belenézhet a filmbe, akit eddig még nem győztek meg a pozitív vélemények. Nyilván enyhén spoileres videókról lesz szó. 

Hirdetés

Az első egyperces részletben rögtön a film egyik legemlékezetesebb jelenetének a felvezetését láthatjuk, ahol a Marsról származó idegen entitás először mutatja jelét annak, hogy talán mégsem pusztán egy békés kis amőbáról beszélünk. A legénység sem bírja idegekkel a szituációt, a második részlet pedig pontosan ezen konfliktusok egy kis szegmensét hivatott bemutatni. Az utolsó kedvcsináló már az űr sötétjébe viszi el minket, mely minden értelemben egy fullasztó élményt nyújthat a nézők számára.

Az Élet már a magyar mozikba is utat tört magának, mi pedig nyugodt szívvel merjük ajánlani annak megtekintését. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.