Hirdetés

Elkészülhet a Sólyomszem 2. évada

|

Kate és Clint párosa valószínűleg fel fog még tűnni a Disney+-on.

Hirdetés

Bár az MCU legnagyobbat szóló karácsonyi ajándéka a Pókember: Nincs hazaút volt, nem szabad megfeledkezni az ünnepekkor játszódó Sólyomszemről sem, amiről nemrégiben jelezte a Disney a "For Your Consideration"-weboldalán (magyarul: a figyelmetekbe ajánljuk), hogy az Emmy-díjra eredetileg legjobb limitált sorozatként ajánlott Sólyomszemet ezentúl a legjobb vígjátéksorozat kategóriájában jelöltetnék. Ez tehát arra enged következtetni, hogy Clint Barton/Sólyomszem (Jeremy Renner) és Kate Bishop (Hailee Steinfeld) kalandjai hamarosan folytatódni fognak.

Hirdetés

Korábban a Lokival is hasonlóan jártak el a Disney fejesei az FYC-n, abban az esetben viszont már hamarabb jelezték, hogy várható lesz a folytatás. A széria rendezője, Rhys Thomas tavaly már kifejtette a Collidernek a véleményét egy esetleges második évadról:

Amikor megjelenik egy sorozat, sosem lehet tudni, hogy milyen fogadtatásban fog részesülni, de csodás volt látni, hogy mennyire szerették az emberek a Sólyomszemet. Örülök, hogy mennyire rajongtak Hailee karakteréért, Kate-ért, aki aztán könnyedén beilleszkedett az MCU-ba. Őszintén várom, hogy hová fog az ő figurája kilyukadni. És igen, nagyon jó volt az MCU utcáit bejárni, szívesen visszatérnék még ide.

Hivatalos bejelentést kapott a Sólyomszem spin-off-sorozata, az Echo, ami Maya Lopez karakterére (Alaqua Cox) fókuszál majd.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.