Hirdetés

Elkezdődött A feláldozhatók 4. forgatása

|

Ahonnan meg is kaptuk az első hivatalos fotót.

Hirdetés

Hosszas huzavona után szeptemberben végre hivatalossá vált, hogy a Lionsgate stúdió zöld utat adott a régóta tervező asztalon heverő A feláldozhatók 4. részének, azóta viszont nagy csend honolt a projekt háza táján. A napokban azonban kiderült, hogy az elmúlt heteket a forgatás előkészületeinek szánták a készítők, hogy október elején elkezdődhessenek a munkálatok.

Hirdetés

Ez pedig meg is történt, amit egy kép formájában jelentett be Jason Statham, aki a széria mindenkori főszereplőjével, Sylvester Stallonéval pózol a forgatás első napján. A következő kaland történetéről továbbra sem tudunk nagyon semmit, annyi azonban biztos, hogy a széria ismert arcain (Stallone és Statham mellett Randy Couture és Dolph Lundgren is visszatér) kívül érkeznek újak is Megan Fox, 50 Cent, Tony Jaa és Andy Garcia személyében. A forgatókönyvet Spenser Cohen (Kihalás, Moonfall) szkriptje alapján Max Adams (Értékes rakomány, Six) és John Joseph Connoly jegyzi, míg a rendezői székben Scott Waugh (Need For Speed, A bátorság törvénye) foglal helyet. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.