Hirdetés

Elkezdődött a Han Solo film forgatása!

|

Hivatalosan is forognak a Han Solo előzményfilm kamerái.

Hirdetés

Chris Miller társrendező a Twitteren osztott meg egy képet, amellyel beharangozta, hogy megkezdődtek a második Star Wars spin-off munkálatai, ami Han Solo fiatalabb éveibe enged majd betekintést. A rendező által posztolt fotón az is látszik, hogy a film a "Red Cup" álnév alatt forog.

Hirdetés

A Han Solo előzményfilm forgatókönyvét egy apa-fia páros, Lawrence és Jon Kasdan írták, a történet pedig azt meséli el, hogy milyen utat járt be az ifjú Han Solo, mielőtt találkozott volna Luke-kal és Obi-Wannal a Mos Eisley-i kocsmában. A fiatal csempész múltjából természetesen Chewbacca sem maradhat ki, akit vélhetően az a Joonas Suotamo fog életre kelteni, aki Az ébredő Erőben is belebújt a szőrös jelmezbe.

A címszereplőt Alden Ehrenreich (Ave, Cézár!) alakítja, míg Solo mentorát Woody Harrelson (A majmok bolygója: Háború) formálja meg. Az alkotásban a közönségkedvenc Lando Calrissian is felbukkan, akinek fiatalabb verzióját Donald Glover (Atlanta) szolgáltatja, míg a Trónok harca sztárja, Emilia Clarke egy pontosan meg nem nevezett női főszerepben lesz jelen.

A 2018. május 25-re kitűzött Han Solo filmet Phil Lord és Chris Miller (21 Jump Street, A Lego-kaland) rendezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.