Hirdetés

Elkezdődött a The Mandalorian 3. évadának forgatása

|

A 2022-es premiernek így már remélhetőleg semmi nem áll az útjában.

Hirdetés

Néhány hónapos csúszással ugyan, de a mai napon végre kezdetét vette a The Mandalorian harmadik évadának forgatása. A hírt a sorozatban a Greef Kargát alakító Carl Weathers jelentette be a személyes Twitterén, aki korábban azt is megerősítette, hogy a színészi teendői mellett ezúttal is számíthatunk arra, hogy a második etapban látott rendezői bemutatkozása után újfent ő dirigálja majd le az új szezon egy vagy több epizódját.

Hirdetés

A Los Angeles-i forgatás késedelme mögött egyébként a szintén Disney+-ra érkező Zsivány Egyes spin-off, az Andor, illetve Obi-Wan Kenobi sorozat párhuzamos forgatása áll, mivel eme szériák is ugyanazokban a stúdiókban forogtak, ahol a The Mandalorian felvételei fognak zajlani.

Mindenesetre a Star Wars rajongók így sem maradnak idén mandalore-iak nélkül, hiszen december 29-én indul a Robert Rodriguez kezei közül érkező The Book of Boba Fett, amelyben ha hihetünk a meg nem erősített híreszteléseknek, akkor a Pedro Pascal által játszott Din Djarin is felbukkan majd valamilyen formában. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.