Hirdetés

Élőszereplős Pokémon sorozatot fejleszt a Lucifer showrunnere

|

Joe Henderson a Netflix számára fogja készíteni Pikachuék legújabb kalandjait, immáron élő szereplőkkel.

Hirdetés

A Lucifernek és showrunner-executive producerének, Joe Hendersonnak nagyon úgy tűnik, hogy bejött a váltás a Netflixre, hiszen méltó befejezést kaphat a meg nem értett bukott angyal története. Ezen felül azonban Henderson azért is örülhet, mivel máris megbízta a Netflix a soron következő projektjével: élőszereplős szériát fejleszt az itthon is népszerű animéből, a Pokémonból.

Hirdetés

Ahogy a Luficernél, úgy Henderson a Pokémonnál is executive produceri teendőket lát majd el az írói munkák mellett. Mivel Henderson még a Lucifer befejezésére fókuszál, egyelőre több információ nem látott napvilágot. Mindenesetre a 2019-es Pikachu, a detektív nem vallott kudarcot sem vizualitás, sem szórakoztatás szempontjából, úgyhogy ez alapján bizakodhatunk, hogy a széria is jól fog elsülni Henderson kezei alatt.

Ti megnéznétek egy egész évadot szőrös és simogatnivaló pokémonokkal?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.