Hirdetés

Első hivatalos fotón Geralt hűséges hátasa a The Witcher-sorozatból

|

A The Witcher nem lenne teljes Geralt lova nélkül, akiről végre hivatalos fotó érkezett.

Hirdetés

Egy Witchernek nem csupán a kardjai a legjobb cimborái, hiszen amikor az ember azzal keresi a kenyerét, hogy a vidéket járva bestiákra vadászik, akkor bizony elkél egy megbízható paripa is. Geralt kalandjai során nem egy lovat fogyasztott el, azonban hátasai egy valamiben megegyeznek: mindegyiküket Roachnak (magyarul Keszeg) nevezte el.

Hirdetés

Roach fontos része lesz a Netflixre érkező The Witcher sorozatnak is, és most hála Lauren S. Hissrich showrunnernek végre teljes pompájában csodálhatjuk meg Geralt hűséges társát.

A közzétett fotó egy másik érdekességet is felfed azok számára, akik nem restek kutatni, na meg belemászni a monitorba... Roach jobb oldalán fellelhető Geralt ezüst kardjának apró részlete. A szörnyvadász ezzel a különleges pengével veszi fel a harcot a veszedelmesebb bestiákkal szemben és ez az a penge, amit olyan sokan hiányoltak az eddig megjelent anyagokból.

Reményeink szerint hamarosan akció közben is láthatjuk a Henry Cavill által megformált Geraltot, hiszen a The Witcher sorozat kint lesz a hétvégén megrendezésre kerülő San Diego Comic-Conon, ahol az első trailer is bemutatásra kerülhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.