Hirdetés

Elspoilerezte volna magát a Morbius rendezője?

|

Daniel Espinosa egy interjú során kotyogta el egy olyan színész nevét, aki eddig nem bukkant fel a trailerekben.

Hirdetés

Amikor megjelent a Jared Leto fémjelezte Morbius első előzetese, a rajongók el voltak alélva attól, hogy Michael Keaton is felbukkant benne, aki a Pókember: Hazatérésben játszott Keselyű karakterének bőrébe fog ismét bújni. Ez már csak azért is volt szenzáció, mivel megnyitotta a kaput azelőtt, hogy majd Morbius és a Tom Holland-féle Pókember idővel egy filmben szerepeljenek.

Hirdetés

Nos, úgy tűnik, hogy nem csak eme két karakter előtt nyílt meg a kapu a közös kaland irányába, ugyanis Daniel Espinosa rendező egy interjú során óvatlan szóhasználattal élt, amivel potenciálisan leleplezett egy újabb cameót.

"Általában fura érzés, mielőtt elkezdődne a forgatás, amikor ránézek a menetrendre és olyan nevekről olvasok, mint Michael Keaton, Jared Leto vagy Tom Hardy, az egyszerűen menő és nagyon izgalmas."

Bár eddig is pletykálták, hogy idővel Tom Hardy Venomja is találkozhat a Holland-féle Pókemberrel, ez a fejlemény, miszerint Venom már a Morbiusban is felbukkanhat, egyre közelebb hozza a nézők számára azt a hőn áhított projektet, amikor a Sony égisze alatt formálódó Pókember ellenségek és maga a hálószövő összemérik erejüket.

Ti örülnétek neki, ha Venom is tiszteletét tenné a jövő januárban érkező Morbiusban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.