Hirdetés

Emma Stone reagált a Szörnyella-Joker párhuzamokra

|

A színésznő elmondása szerint lehetetlen őt összehasonlítani Joaquin Phoenix-szel.

Hirdetés

Mióta többet tudunk a Szörnyelláról, egyre inkább kezd elterjedni az a nézet a közösségi oldalakon, miszerint a Disney egy Joker-történetet szeretne a 101 kiskutya antagonistájának szemszögéből felhúzni, mert a film alapját az Emma Stone által megformált Szörnyella gonosszá válása adja. 

Hirdetés

A reakciókra hamarosan érkezett is válasz a színésznőtől: 

Nagyon sok szempontból különbözik [a Szörnyella] a Jokertől. Távolról sem hasonlíthatom magam Joaqion Phoenix-hez - bár így lenne. 

És a rendezőtől, Craig Gillespie-tól:

Annyiban hasonlít a két karakter, hogy Szörnyellát is hasonlóan mély érzelmi problémák gyötrik, melyek a gonosz útjára térítik. Azonban ez határozottan az ő tragédiája, és mivel kicsit át akartam dolgozni a karakterét, meg szerettem volna mutatni a sötét oldalát is. Ennek ellenére a film humoros lesz és szórakoztató, amik miatt már különbözik a Jokertől. 

Bár témáját tekintve lesz eltérés a két antihősfilm között, meg kell hagyni, hogy a Joker több, mint 1 milliárd dolláros bevételével és kritikai elismertségével elégedett lenne a Disney. Todd Phillips alkotását amellett, hogy minden idők legnagyobb anyagi bevételével rendelkező R-besorolású filmje, 11 Oscarra jelölték, melyekből a legjobb férfi főszereplő és a legjobb filmzene díját elnyerte.

A Szörnyella május 28-án debütál a (nyitva levő) mozikban és a Disney+-on, ám az utóbbinál - ahogy a Mulan esetében is ősszel - a felhasználóknak egy 30 dolláros bónuszt kell fizetniük a megtekintésért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.