Hirdetés

Henry Cavill lesz a következő Sherlock Holmes

|

A Stranger Things sztárja pedig a világhírű nyomozó húga.

Hirdetés

A szalagcímet látva minden bizonnyal sokakban megfogalmazódhatott a kérdés, hogy mégis hány Sherlock Holmes-film van előkészületben - hiszen a Robert Downey Jr. nevével fémjelzett franchise 2021-ben végre megkapja régóta áhított folytatását. Most viszont Sir Arthur Conan Doyle briliáns detektívje csupán mellékszereplő lesz a karakter nem kevésbé zseniális húgára összepontosító mozifilmben, amelyben a Stranger Things fiatal tehetsége, Millie Bobby Brown alakítja majd a főhőst.

Hirdetés

Több mint egy éve hallhattunk róla először, hogy a Legendary filmsorozatot tervez a Nancy Springer által 2006-ban megalkotott Enola Holmes-történetekből, amely Sherlock és Mycroft Holmes mindössze 14 éves, a halottnak hitt édesanyja és további rejtélyes eltűnések ügyében nyomozó húgát helyezi középpontba. Úgy néz ki, hogy a projekt továbbra is életben van, sőt mi több, már Az acélember és a hamarosan debütáló The Witcher-sorozat főszereplőjeként ismert Henry Cavillt is szerződtették Bobby Brown mellé, mint Sherlock legújabb megformálóját a filmvásznakon.

Helena Bonham Carter, aki nemsokára a szintén netflixes A korona új epizódjaiban lesz látható, Enola édesanyját fogja életre kelteni a tervezett mozifilmben, amelyet nem mellesleg Harry Bradbeer rendez az HBO Az Úr sötét anyagai című sorozatát író Jack Thorne forgatókönyve alapján. Premierdátumról egyelőre nincs hír, de ilyen tempóban előbb-utóbb arról is lehullhat a lepel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.