Hirdetés

A Stranger Things sztárja alakíthatja Sherlock Holmes húgát

|

Sherlock Holmes testvérét, Mycroftot meglehetősen sokan ismerik, de azt már kevesebben tudják, hogy a legendás detektívnek van egy húga is. Őt alakíthatja a Stranger Things Elevenje.

Hirdetés

A Sir Arthur Conan Doyle által megálmodott nyomozó világhírű, így nem csoda, hogy számos feldolgozást kapott az évtizedek során és még megannyit fog készülni a jövőben. Jelenleg a Robert Downey Jr. és Jude Law nevével fémjelzett Sherlock Holmes 3-ra várunk epekedve és jön 2018-ban egy komédia is Holmes and Watson névvel, amelyben Will Ferrell és John C. Reilly alakítják a címszereplőket. 

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint a Legendary dolgozik egy új Holmes-témájú projekten is: a Nancy Springer által megalkotott Enola Holmes sztorikból szeretne filmet, sőt franchise-t faragni. A hat részes YA-regénysorozatban Sherlock és Mycroft nem kevésbé zseniális húga, a 14 éves Enola a főszereplő, aki - miután megszökik a  bentlakásos iskolából, hogy kiderítse, mi történt a halottnak hitt édesanyjával - a rejtélyes eltűnéseket kezdi sorra megoldani, úgy Sherlock módra. 

A honlap úgy tudja, hogy a kiadó már meg is találta a színésznőt a főszerepre: a Stranger Things fiatal sztárját, az Elevent megformáló Millie Bobby Brown-t, akivel már van tapasztalatuk, hiszen a 2019. márciusában érkező Godzilla: King of the Monsters-ben is benne lesz, amely szintén a Legendary égisze alatt készül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.