Hirdetés

Eredeti Ian Malcolmot kapunk a Jurassic World 2-ben

|

Colin Trevorrow elárulta, hogy a folytatásban Ian Malcolm párbeszédei ismerősek lesznek azok számára, akik olvasták az eredeti 1990-es Michael Crichton regényt.

Hirdetés

Ha lehet hinni Frank Marshall producer Twitter üzenetének, Jeff Goldblum a napokban veszi fel a Jurassic World 2-s jeleneteit. Arról már beszámoltunk, hogy Goldblum lesz az első a klasszikus trilógiából, aki visszatér a rebootolt franchise-ba. Ian Malcolm karaktere az első és a második Jurassic Park fontos majd még fontosabb építőeleme volt, de hogy a Jurassic World 2-ben milyen szerep hárul rá, arról egyelőre csak találgatni lehet.

Hirdetés

Colin Trevorrow, a Jurassic World rendezője, és a folytatás producere, illetve forgatókönyvírója, Goldblum visszatérése kapcsán elejtette, hogy Malcolm párbeszédjeinek megírásához visszanyúlt egészen az 1990-es Michael Crichton regényig. Egyszóval a nosztalgia faktor előreláthatólag nem a második részből fog eltűnni, ám Goldblumnak hála mégis egyedi hozzászólásokat kaphatunk majd Malcolmtól.

"Tudják, rengeteg mindent felhasználtam Crichton munkájából, köztük a regény dialógusait is. De talán az egész folyamat legszebb pillanatát magának Goldblumnak köszönhetem. Jeff felhívott, és megemlítette, hogy 'Figyelj, hozzáadtam néhány dolgot a párbeszédekhez, amit most szeretnék előadni neked.' Nagyszerű, oké, mondtam, ezután pedig vagy egy órán keresztül próbáltunk, és beszéltünk a kiegészítéseiről. A végén úgy éreztem, hogy telefonon keresztül majdnem jobban ment az egész jelenet, mintha élesben forgattuk volna a dolgokat. Fantasztikus volt!"

Trevorrow egy-két általános részlet megosztásával és egy odaszólással is megörvendeztette a rajongókat, illetve a fanyalgókat.

"Sokkal mélyebb, sokkal karakterközpontúbb. Egyértelműen a feszültségre fog építkezni, főleg a film második fele. Van egy hatalmas akciójelenet a közepén, aminek a felvételeit szinte mindennap újranézem. Lassan kezd összeállni a sok jelenet, és egyszerűen őrületes, amit látok. Elnézést is kérek azoktól, akik azt remélték, hogy soha többé nem kell már Jurassic World filmet nézniük, mert J.A. Bayona (a folytatás rendezője) csalódást fog okozni nekik."

Szerintetek mekkora szerepe lesz Malcolmnak a Jurassic World 2-ben? Egyáltalán kedvenc káosz professzorunk túl fogja élni az ötödik dínó kalandot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.