Hirdetés

Jeff Goldblum beszélt a Jurassic Worldbe való visszatéréséről

|

A színész elejtett pár szót, hogy milyen visszatérnie egy újabb régi szerepéhez.

Hirdetés

Nem is olyan rég a Jurassic Park-franchise rajongóit egy hatalmas meglepetés, amikor világossá vált, hogy Jeff Goldblum visszatér egyik leghíresebb szerepéhez, Dr. Ian Malcolm káoszelmélet kutatóhoz. Egyelőre semmit sem tudunk arról, hogy Goldblum szórakozott figurája hogyan fog becsatlakozni a történetbe - mivel a történetről se nagyon tudunk semmit - de most valamivel közelebb vagyunk a megoldáshoz.

Hirdetés

Maga a színész beszélt nem rég a viszonyával klasszikus szerepéhez, valamint megosztotta a gondolatait a rendező, J.A. Bayonáról is. 

Néhány héten belül Londonba megyek, ahol keményen munka folyik és ehhez a dínó-szórakoztatóiparhoz próbálom hozzátenni a magamét. Kedvelem a karakteremet. Szerintem egy igazán pimasz, mégis becsületes, mély gondolkodású lélek... Beszéltem a rendező, J.A. Bayonával telefonon. Nagyon szerettem A lehetetlen című filmjét Naomi Wattsszal és ő valahogy más. Nem tudtam, hogy közeli ismerőse egy jóbarátomnak, egy rendezőnek, bizonyos Fernando Trueba-nak, aki fantasztikus. Tudván, hogy olyanok egymásnak, mintha testvérei volnának, máris jobban éreztem magam a bőrömben.

Az Entertainment Weekly ugyanezen interjújában Goldblum elejtette, hogy a sztori a széria többi részéhez hasonlóan valahol a kapzsiság körül forog majd:

Annak ellenére, hogy sokan azt gondolhatják ez egy popcorn mozi (és természetesen az is), a beszélgetésünk a fösvénység kérdéskörét járta körbe, amely gyakran előkerül ezekben a filmekben, ahogy a tudomány csodái, okai is és nagyon érdekes, hogy ezek mind a valóságban, mind ebben a képzeletbeli világban előfordulnak. Ezek a kérdések engem is rettentően érdekelnek, ezért is várom nagyon.

Goldblum sejtelmes mondatai talán a James Cromwell játszotta figurára utalhatnak, aki új szereplő lesz a történetben, de a színész elmondása szerint a park alapító Dr. Hammond cégtársa volt, viszont összekülönböztek. Bayona sötétebb tónusú filmet ígér (ami a korábbi filmjei alapján elég hihető kijelentés) és Goldblum mellett az első filmből, valamint a Jurassic Worldből visszatér B.D. Wong is (Sam Neillre viszont ne számítsunk), ahogy Chris Pratt és - a remélhetőleg tűsarkú mentes - Bryce Dallas Howard is, a bemutató pedig 2018 június 22.-e.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.