Hirdetés

Jurassic World 2 - egy régi ismerős is visszatér

|

"Hűha! Mindig így kezdődik, aztán majd jön a futás, meg a sikítás!"

Hirdetés

Számítani lehetett rá, hogy népszerű lesz a Jurassic Park franchise-t folytató Jurassic World, azonban az elképesztő siker meglepő volt: a Steven Spielberg produceri felügyeletével készült, de Colin Trevorrow (Kockázatos túra) által rendezett 2015-ös blockbuster mindössze' körülbelül 150 millió dollárból készült, viszont világszerte közel 1.7 milliárdot szakított, amihez nagyban hozzájárult a hollywoodi létrán egyre feljebb lépdelő Chris Pratt is. 

Hirdetés

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a Universal Pictures zöld utat adott a folytatásnak, amelyben mindenki visszatér (Bryce Dallas Howardot is beleértve), a rendezőt kivéve (ő elment Star Wars IX-et dirigálni), így J.A. Bayona (Szólít a szörny, A lehetetlen, Árvaház) dolgozhatott Trevorrow és Derek Connolly (Kong: Koponya-sziget) forgatókönyvéből. A végeredményt 2018. július 22-én láthatjuk majd, méghozzá egy régi ismerőssel a történetben, ugyanis a The Hollywood Reporter szerint a Jurassic World 2-ben szerepelni fog a Jurassic Park filmek egyik legszórakoztatóbb karaktere, Dr. Ian Malcolm, vagyis Jeff Goldlbum visszatér régi szerepéhez (ahogy tette azt A függetlenség napja: Feltámadás esetében is). Reméljük, hogy ismét Szabó Sipos Barnabás tolmácsolja majd. 

Malcolmot legutoljára az 1997-es Az elveszett világ: Jurassic Parkban láthattuk, viszont a sasszeműek felfedezhettek két utalást rá a Jurassic Worldben is (egy fénykép és az általa írt könyv egy kötete). Kíváncsian várjuk, hogy milyen szerepet szánnak neki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.