Hirdetés

Eredetileg az első Doctor Strange filmben bukkant volna fel Skarlát Boszorkány

|

Kevin Feige egészen másképpen tervezte meg a karakter debütálását, mint ami végül megvalósult.

Hirdetés

Bár Elizabeth Olsen Wanda Maximoffja, illetve Benedict Cumberbatch Doctor Strange-e az új Marvel-filmben, a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában című alkotásban osztozkodnak a játékidőn, valójában már sokkal korábban megvalósulhatott volna kettejük kalandja, amennyiben Kevin Feige-ék kitartanak az eredeti tervek mellett.

Hirdetés

A Marvel Studios elnöke a Bionic Buzznak árulta el, hogy a filmes univerzum kezdeti éveiben hogyan is számoltak volna a Skarlát Boszorkány felbukkanásával.

"Volt egy pont, amikor Doctor Strange kezdeti ötletei között az is szerepelt, hogy az ő filmjén keresztül mutassuk be a Skarlát Boszorkányt, mivel ezt a két karaktert mindig is együtt akartuk látni, és nagyjából ugyanabba a (mágikus) világba illenek bele. Végül a Bosszúállók: Ultron korában került bemutatásra Wanda, és hálistennek, hogy így történt, mert így sok minden mást tudtunk a karakterével kezdeni. De ez (a mostani film) tényleg hosszú évek munkájának gyümölcse, és végre itt vagyunk."

Ebből is látszik, hogy amikor Feige a Marvel Filmes Univerzum következő tíz évének megtervezéséről beszél, akkor egyáltalán nem viccel. Azt lehet tudni, hogy a Marvelnél a Doctor Strange film szkriptjén még 2010-ben kezdtek el először dolgozni, majd 2013 januárjában jelentették be, hogy a karakter az egyre bővülő filmes univerzum harmadik fázisában bukkan majd fel. Néhány hónappal később aztán Joss Whedon kotyogta el, hogy Skarlát Boszorkányra érdemes lesz számítani az Ultron korában, úgyhogy nagyjából ez idő tájt alakulhattak át a kezdeti tervek teljes egészében. A többi pedig már történelem, ahogy mondani szokás.

Ti örültök, hogy Elizabeth Olsen végül "idejekorán" csatlakozott a Marvel Filmes Univerzumhoz?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.