Hirdetés

Kevin Feige hamarosan megtervezi a Marvel Filmes Univerzum következő 10 évét

|

Még egy darabig biztosan nem maradunk szuperhősök nélkül.

Hirdetés

A héten zajló CinemaConnak hála rengeteg bejelentéssel gazdagodtak a rajongók a különböző franchise-ok kapcsán, de fura módon a Marvel Filmes Univerzum (MFU) szigorúan a soron következő két filmjére, a Doctor Strange 2-re, illetve a Thor: Szerelem és mennydörgésre koncentrált. Aki ezek után megijedt volna, hogy Kevin Feige és csapata netán kreatív válságtól szenved, az megnyugodhat, hiszen maga az MFU keresztapja erősítette meg, hogy közvetlenül a mostani esemény után elvonul a Marvel Studios egyik létesítményébe, hogy megtervezze a franchise következő tíz évét.

Hirdetés

Igen, jól olvastátok, Feige már a Marvel hősök következő tíz évével lesz elfoglalva. A laikus nézők számára ez különösen nagy időtávnak tűnhet, de mivel a Pókember: Nincs hazaút kinyitotta a multiverzumot, a lehetőségek tárháza konkrétan végtelen. A Fox bekebelezésével pedig hamarosan feltűnhetnek a mutánsok és a Fantasztikus Négyes is az univerzumban, hogy fiatalabb hősökre fókuszáló történetekről ne is beszéljünk.

Persze Feige még semmi konkrétumot nem osztott meg, úgyhogy egyelőre a találgatások mezsgyéjén maradunk, mindenesetre, aki még nem unja a szuperhősöket, azok a következő 10 évben is megkapják majd a jussukat belőlük. Aki pedig már most falra mászik tőlük, az kösse fel a gatyáját.

Ti örültök Feige tízéves tervének?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.