Hirdetés

Erről fog szólni a Batman és Harley Quinn animációs film

|

A múltkor felbukkant képkocka után már jóval több információ kiszivárgott a Batman and Harley Quinn: A Bruce Timm Original kapcsán: nem csak a történetről, de a szinkronhangokról is tudunk egyet s mást.

Hirdetés

A hamarosan debütáló Teen Titans: The Judas Contract mellett egy másik DC animációs filmről is egyre több érdekesség lát napvilágot, ez a Batman és Harley Quinn közös animációs filmje, amiben a klasszikus sorozat ikonikus hangja, Kevin Conroy fogja megszólaltatni Batmant. Mellette Loren Lester is visszatér, aki a Batman: The Animated Series évadjaiban Nightwing hangját kölcsönözte.

Hirdetés

Harley Quinn szinkronhangja viszont az Agymenők sipítozó sztárja lesz, Melissa Rauch, akinek elmondás szerint ez egy álomszerep, és keményen készül is rá. Poison Ivy pedig Paget Brewster lesz, aki a Gyilkos elmék sorozatból lehet ismerős, de régebbi DC animációs filmekben Lana Lang és Lois Lane karakterét is ő keltette életre.

A történet szerint Poison Ivy és Floronic Man (ő volt a tudós, aki a Batman és Robin elején elhalálozott), a két rosszfiú megpróbálnak egy globális katasztrófát okozni, amit Batman, Nightwing és Harley Quinn megkísérelnek megakadályozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.